Accommodaties in Arequipa

In Arequipa kan het overdag zeer warm zijn en kunt u maar beter rekening houden met de hitte die door kan dringen in een hotel zonder airconditioning. Bent u overdag veel in uw hotel te vinden, zorg er dan voor dat u niet bloot komt te staan aan meer warmte dan prettig is. Uiteraard dient u ook rekening te houden met de locatie van het hotel en de prijzen in Arequipa kunnen ook behoorlijk variŽren. Hieronder een selectie van hotels die wij aanraden.

Corregidor Hotel
Het Corregidor Hotel in Arequipa heeft kamers beschikbaar vanaf ongeveer $26 per overnachting. Hiermee heeft het een redelijke prijs/kwaliteit verhouding. Corregidor Hotel is een van de weinige hotels die in de buurt van het vliegveld ligt en is dus ideaal voor mensen die op doorrijs zijn. Het hotel biedt reizigers ook transport richting ditzelfde vliegveld. Andere faciliteiten in dit hotel zijn een bar, meerdere vergaderruimtes en een restaurant. Verder hebt u op uw kamer de beschikking over een telefoon en een haardroger en krijgt u iedere dag de dagelijkse krant keurig bezorgd.

Libertador Hotel
Het Libertador Hotel is een van de duurdere hotels in de omgeving van Arequipa. Dit hotel heeft kamers die in kosten variŽren van ongeveer $150 tot $250 per nacht. Deze prijzen komen naast de luxe van de kamers en het hotel door de mooie ligging van dit hotel. Een afstand van slechts tien kilometer tot het vliegveld geeft deze locatie een goede bereikbaarheid. Het Libertador hotel is een combinatie van moderne en traditionele stijlen, die een prettige en mooie sfeer tot gevolg hebben. In het hotel is ook een zwembad beschikbaar voor de klanten, waar u dus even heerlijk tot rust kunt komen na een gezellige dag of na een dag fanatiek zaken doen.

Posada Del Monasterio Hotel
Het Posada Del Monasterio hotel is een drie sterren hotel met 45 comfortabele kamers die elk voorzien zijn van vele faciliteiten om het de gasten prima naar hun zin te maken. In het hotel kunt u genieten aan hun eigen bar, ís avonds en ís nachts kunt u uw tijd doorkomen in een gezellige nachtclub en u heeft de mogelijkheid om een auto te huren van het hotel. Wilt u overdag rustig ontspannen, ga dan even lekker liggen aan het zwembad van het Posada Del Monasterio hotel. In de kamer beschikt u over een telefoon, een minibar en daarnaast kunt u genieten van de verkoelende airconditioning op uw kamer. Vanaf zeven uur ís ochtends is het mogelijk om in te checken en u zit op een afstand van slechts tien kilometer tot het vliegveld van Arequipa.

El Balcon Hotel
Het El Balcon hotel is een drie sterren hotel met vijftien comfortabele hotelkamers voor de gasten. In uw kamer heeft u als gast de beschikking over een kleurentelevisie, een telefoon en een haardroger. Verder is in het hotel een bar te vinden en zelfs een nachtclub, waar u zich tot in de late uurtjes kunt vermaken. Het hotel bevindt zich op een afstand van circa ťťn kilometer van het centrum en op een afstand van ongeveer tien kilometer vanaf het vliegveld van Arequipa. Hiermee ligt het El Balcon hotel redelijk centraal en is het een mooie locatie om de nachten door te brengen.